Se där – det lönade sig med offerspelet

SIFO mätning. Förutom den fortsatta tendensen mot förkrympifiering av de tre små borgerliga partierna – så ses en liten ökning för sverigedemokraterna. Vad hände under mätperioden? Inte mycket förutom en SDU demonstration i Göteborg där antirasister kastade ägg på dem. SD kunde visa sig vara offer igen – det var ett tag sedan sist – och så hickar nästa mätning till och de går upp 0,4% efter att ha dalat sakta sedan i december.
Mitt tips: det kommer att bli mycket mer offerlek från SD framöver.

En sista fundering : när ska Sd börja räknas in i alliansens siffror? De röstar ju med regeringen i 9 fall av 10.

One thought on “Se där – det lönade sig med offerspelet

  1. Å andra sidan så har de ju tillsammans med de rödgröna stoppat utförsäljningen av statliga företag och nu tom varit med på ett gemensamt motförslag om förändringar i a-kassereglerna. Persnligen tycker jag bara att det är bra att SD sitter i riksdagen och kan bromsa regeringen i vissa frågor. SD representerar ju trots allt rätt många lågavlönade och arbetslösa så det är ju inte helt självklart att de står långt till höger i alla frågor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.