Inte ett brott men ren idioti

Skånepartiets ledare publicerade en affisch på en naken profet och en likaså naken 9 årig flicka och hävdar att detta skulle kunna hända i Skåne också om….
Ren idioti. Svensk lagstiftning förbjuder äktenskap med barn. Det vet Herslow mycket väl. Alltså skulle inte det han skildrar kunna hända i Sverige. Inte i Skåne heller. Det går mycket väl att hitta texter i både Koranen och Bibeln som man kan skrämmas med, men Herslow väljer inte att göra en affisch med försäljning av döttrar som slavar eller kvinnor som ska tiga i kyrkan – något som påbjuds i Bibeln…

6 thoughts on “Inte ett brott men ren idioti

 1. Till att börja med, att man gifter sig med flera kvinnor samtidigt är också olagligt i Sverige, men jag VET att det förekommer genom de religösa auktoriteterna. Bara för att något är olagligt betyder det inte att det inte förekommer!

  För det andra, i England finns det nu erkända muslimiska domstolar som följer muslimisk lag och hanterar civila och finantiella ärenden gällande brittiska muslimer (http://www.timesonline.co.uk/tol/comment/faith/article4749183.ece). Vad som inte är lagligt idag kan nog bli lagligt om ett tag!

  • Men inte barnäktenskap…. Så du kan nog sova lugnt länge till. Annars kanske det kan funka med att klistra bibel-blad som skydd för dörrar och fönster? Ett tips liksom…

   • “Men inte barnäktenskap….”

    Varför är du så säker? Om annat olagligt förekommer varför inte barnäktenskap? Jag kan förstå det om du tänker att barnäktenskap inte får registreras och att om polisen får reda på sådana fall så kommer folk att hamna i fängelse. Men om de religösa autoriteterna godkänner ett sådant äktenskap utan att försöka registrera det hod skatteverket så är det forfarande barnäktenskap. Det förekommer fortfarande.

    Jag förstog faktiskt inte ditt bibel-blad kommentar!

 2. Kan bara hålla med. Märkligt nog indoktrineras vi i tron om att lagen skulle vara något faktiskt skydd.
  Vi kanske ska lagstifta bort cancer också?
  Tycker förvisso också att affischen är tramsig. Men Sverige har svårt att våga säga ifrån. Det daltas lite för mycket. Till alla insnöade muslimers förfall så måste man nog tyvärr ta del av det svenska samhället för att integreras, lära sig språket med mera. En bra början är att acceptera människors lika värde.
  Tack och lov finns det dock många muslimer med öppet sinne. Men det finns uppenbarligen en skara människor som missat kärleksbudskapet.
  Sen måste svenskarna också öppna sig lite. Skulle tro att 99,9% av alla invandringskritiker känner invandrarna genom massmedia. Det ger en otroligt vinklad bild. Bara det faktum att 20% av världens muslimer bor i Mellanöstern/nordafrika tror jag är något många skulle förvånas över.
  Muslimer är ingen homogen grupp och det är väldigt viktigt att förstå.

 3. Barnäktenskap är ett stort problem för dagens unga muslimer! 70.000 beräknas inte kunna välja partner själv! Muhammed, muslimernas främsta förebild, gifte sig med 6-åriga Aisha och hade samlag med henne när hon var 9! MÅNGA muslimer följer hans exempel, det vittnar de många barnäktenskapen om(hemliga i Sverige, men ej i arabvärlden) !

  • Du kanske har en källa för din påståenden? Och eehh,, Muhammed bodde väl intei Malmö? Och svensk lagstiftning kan väl knappast ha gällt i Median på 600-talet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.