Men nu var väl autopiloten på…

SvD gillar inte Sveriges aspirationer om att bli medlem av FNs råd för mänskliga rättigheter. SvD har haft som ständigt mantra att kritisera human rights council. Ibland med skärpa, för det mesta slarvigt.
Denna gång citerar man en rapport om Libyen men tar bara med det i texten som handlar om beröm, och struntar totalt i att rapporten också tar upp kritik? SvD har sällan varit direkt USA fientligt, men nu när USA söker medlemsskap i rådet – varför ska inte Sverige göra det?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.