Herre jistanes!

Nigeriabrev. Från alla länder. Oftast väldigt roliga att läsa – som änkan efter en president från Elfenbenskusten som satt i flyktingläger i Senegal och kom inte åt sina pengar, men ändå lyckades e-maila just mig och be mig hjälpa till att få ut pengarna. Eller rebelledaren som flytt från Darfur med diamanter(!) och nu behövde omsätta dem i pengar.
Och så …… Folk blir faktiskt lurade. Vad i all friden får folk att tro att just de skulle ha ärvt någon avlägsen släkting de aldrig hört talas om? Breven är ju så osannolika så de blir till stor humor,
En som tagit upp en kamp är Patrik Sjöberg. Riktigt roligt. Och envist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.