Hacka inte mot toppen!

Det finns ett antal exempel på sverigedemokratiska gräsrötter och lokalpolitiker som fått sig lite åthutningar från partiet för handlingar som gått utanför fasadputsningsnormen. Rasistiskt bloggande, uppsättande av rasistiska flygblad etc… En åthutning, en radering av inlägg och allt är förlåtet. Inge uteslutningar.
Men nu dyker det upp ett fall där en lokalpolitikers medlemskap ska prövas. Hans brott? Kritisera partiledningen. Det intressanta blir om operation fasadputsning är viktigare för partiet än sammanhållningen. Jag tror att den interna kritiken inom partiet kommer att öka när folk inte längre känner igen sig – man gick ju med för att “sanningar sägs” i partiet och så när man är en del av etablissemanget så ska det mumlas. Därför kommer den interna kritiken att öka.

One thought on “Hacka inte mot toppen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.