Till och med i Peru….

..finns förbud mot mobilanvändning och sms: ande under bilkörning. Det är som om svenska politiker drabbats av rädsla för förbud även om förbuden behövs. Det går en myt genom landet om att Sverige skulle vara nån sorts världsmästare på förbud, men det är ungefär som när folk i Peru säger att det peruanska köket är det bästa i världen – utan att ha prövat någon annan mat. Så stå upp politiker! Jämför med omvärlden och upptäck att Sverige hymlat länge nog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.