Bumerangen som täppte till munnen

Det har varit irriterade utrop och anklagelser när sverigedemokrater och opposition ha röstat lika och fällt regeringens förslag. Exempel på det är när regeringsförvaltningens budget skars ner till den nivå den hade före EU ordförandeskapet. Ett annat när utförsäljning av statliga bolag stoppades. Sd och rödgröna hand i hand tjoades det då från regeringen och dess sympatisörer.
Och nu. I 90% av alla beslut röstar SD med regeringen. Fastnar tjoandet i halsen? Den kraftiga anklagelsen från det första omröstningsnederlaget för regeringen – har nu kommit tillbaka som en bumerang med full kraft.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.