Eller sa ar det partiet som hotar…

Det hoppas av fran Sverigedemokraterna. Ratt friskt. Sjalva sager de att det handlar om hot och trakasserier och utfrysning. Men har det inte hotats en hel del fran partiledningen ocksa i syfte att stada undan de som sager det som de tror att partiet grundades pa? Nar folk med uppdrag har bloggat vad de tycker sa har det inte tagit lange innan inlaggen har plockats bort – rumsrent ska det vara. Sa om man kanner sig lite pigg pa att uttrycka framlingsfientliga tankar och gora det offentligt i stallet for att glutta pa koksgardinen och muttra och frasa – sa maste det ju vara en besvikelse nar partiet ber en atervanda till muttrandet bakom koksgardinen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.