Kandidera och dö

Haiti. Snart dags för omgång 2 av presidentvalet. Förseningar. Turbulens. Till slut ar det två kandidater kvar. En musiker och en politiker. Wyclef Jean som ville kandidera men som inte fick, stödjer Michel Martelly – musikern. Skott i handen som tack för det. Mitt i all turbulens har tidigare misslyckade regenter, Baby Doc och Aristide kommit tillbaka, med någon sorts tanke om att de – och bara de- kan frälsa Haiti. Motsatt effekt. Förstås.
Vem man än väljer så kommer den andra halvan att vara besviken. Och arg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.