Ytterligare en myt

Ungdom mot Rasism pastar pa SvD Brannpunkt att debatt mot rasism inte pagar fullt ut i Sverige, att man har en angslig attityd mot den debatten. Jag tycker inte sa.
Jag tycker det pagar en debatt – jag ser EXPO granska rasismen, jag ser enskilda riksdagsledamoter bita ifran rejalt i riskdagsdebatterna nar Sverigedemokraterna bubblar ivag. Jag sag BBC Hardtalk pressa JImmie Akesson. Jag ser standup-artister mosa rasisters argument.
Sa jag kan inte halla med om att debatten inte finns.
Den pagar och har pagatt hela tiden.

2 thoughts on “Ytterligare en myt

  1. Syftar du kanske på Magnus Betnér? Det pågår en “debatt” mot rasismen i Sverige, som är så pinsamt korkad att man blir trött bara av att försöka ta del i den. Ungdom Mot Rasisms huvudet-i-sanden-inlägg är bara ännu ett av hundratals exempel från det gångna året.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.