Längtan efter exklusivitet

Några få iPad 2 släpps varje dag kl 0900. Kön börjar ringla redan 1600 dagen innan. Den första som köpte en iPad 2 i USA kom jublande ut ur butiken. Vad är detta? Det är ju en apparat som kommer att säljas i miljoner exemplar och som kommer att finnas till salu i butik efter butik, när den första exklusivitetsvågen har lagt sig. Den som tålmodigt köar och den som jublande köper – kommer snabbt att vara en i den stora mängden. Vad ska man då köa för i tron om att vara ensam brukare av?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.