Judaskyssen

Han är nästan lika bra som jag. För han var ju inte kommunpamp. Så vill jag sammanfatta Göran Perssons betyg om förslaget att utse Håkan Juholt till partiledare för socialdemokraterna. Lite snällt. Men ändå elakt. För Juholt saknar ju nåt som Persson har – kommunal erfarenhet. Ändå har Persson noterat Juholts existens med ett godkännande. En nådig nick, liksom.

4 thoughts on “Judaskyssen

  1. Det där är nog en slug gosse som man inte ska räkna bort i första taget. Göran Persson skrattade många åt eller inte trodde på i början när han blev partiledare och stadsminister men sen körde han bara över de andra okarismatiska inom högern då.
    Reinfeldt och alliansen har varit duktiga under de snart 5 år de lett Sverige men han saknar mycket av just karisma.

  2. Pingback: Göran vill ha en ny Göran | Josefin Strömberg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.