Långt ner på listan….

….över vad jag upprörs över. SvD brännpunkt idag – uppmaning att uppröras och undrar varför folk inte upprörs över en annons för en dejtingsajt som riktar sig till potentiellt otrogna. (och därmed fick sajten lite mer reklam..)
Ja, när kärnkraftverk kraschar, när städer bombas, när demonstranter skjuts, när börsen rasar – så hamnar en reklamkåt websajt rätt långt ner på upprörelselistan.
Jag tror inte för en sekund att folk skulle komma på idéen helt plötsligt att vara otrogen bara för att de råkar surfa in på sajten ifråga. Jag tror man kan lockas till otrohet – om man vill- även vid ett kyrkobesök. Så därför är jag inte speciellt upprörd, snarare uttråkad, inför en dejtingsajt som den som upprör insändarskribenten.
Vad detta egentligen handlar om är en dejtingsajt som vill sticka ut bland alla andra dejtingsajter- och denna upprörda insändarskribenten i SvD hjälper nu till med detta.
Och folk upprörd så mycket så de anmäler sajten. Jag blir mer upprörd när jag läser att det kostar ett par hundra kronor per månad att vara med! Varför betala för internetraggande när det finns sajter som är gratis?

…….och det gör väl jag med……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.