För mycket dataspelande i CUF?

För något år sedan ville förre MUF ordföranden Wykman skicka svensk militär i en fritagningsattack av Daawit Isaak i Eritrea. nu är det CUFs tur att tänka sig att det tusental soldater som finns i Nordic Battle Group skulle kunna få stopp på Ghadaffis härjande i Libyen.
Det är i dom här lägena Bildt kan visa en styrka han innehar – ett milt snett tycka synd om leende- när stolligheter presenteras. Verklighetsuppfattningen hos CUF verkar begränsad. Analysförmågan om EU och Libyens gemensamma förehavanden är också begränsad. Libyen har varit EUs portvakt under de senaste åren. Varför skulle samma EU med den cyniska syn man haft – håll asylsökande borta så är vi glada och sälj olja och så ler vi mot dig – nu helt plötsligt få omsorg om mänskliga rättigheter och gå till attack?

One thought on “För mycket dataspelande i CUF?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.