Samtycke i balans?

Paulina Neuding vill inte se skarpningar i sexkopslagen. Varfor ska vuxna manniskor som samtycker till att betala respektive ta betalt for sex inte fa gora det? Beatrice Ask vill se skarpningar i straffen for de sexkop dar fornedrande inslag ingar. Det vill inte Neuding.
For nagon vecka sedan kom en rapport fran SiS om ungdomar pa institution och deras erfarenhet av att salja sex – for att klara sig ekonomiskt, for att fa nagon bekraftelse. Detta handlar inte om Lilja4ever fall – det handlar om ungdomar i behov av annan omsorg an sexkopares “omsorg”.
Jag far inte ihop bilden av “vuxna med samtycke” som nagon sorts balanstransaktion nar ena studien efter den andra visar hur de som saljer sex har i hogre grad ett trasigt liv. I stallet lutar man sig mot enskilda happy hookers och later dem prata for alla sexsaljare.
.. och i sin argumentation gor man en “Neuding”…
“(I princip kan ersättning även räknas i en middag, några drinkar och en taxiresa.)
I princip ja. Men inte i praktiken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.