Det blir lite tomt i kommentatorsrutorna idag

150 SDUare demonstrerar. Såvida de inte har bärbara datorer med sig så lär det bli rätt tomt av inlägg från “köksborden” idag. Och vad ligger bakom denna plötsliga demonstration mot “svenskfientligheten”?
Jo tystnaden omkring SD. Det sakta tappet i opinionsmätningarna. De har ju varit fullt upptagna med att skriva några få motioner, men framförallt med att lära sig att hitta i riksdagen. Så dags för lite uppmärksamhet. Man väljer Göteborg – plats för en mordrättegång som pågår nu – och framförallt för att man kan räkna med motdemonstranter. Sd behöver uppmärksamhet. Något som får folk att tycka synd om dem för. De måste försöka få tillbaka rollen av att vara den “som trots att man tystas så vågar man“. Mantrat om att folk hoppar av partiet p g a hot haltar, när det visar sig att folk i Jimmies egna hemtrakter hoppar av på grund av partielitens löner. Mantrat om att SD är opposition- haltar när det visar sig att de röstar med regeringen i 9 fall av 10.
Så dags att plocka fram den roll SD spelar bäst – det hotade offret.

21 thoughts on “Det blir lite tomt i kommentatorsrutorna idag

 1. Tyvärr vill många inte närvara vid demonstrationen vid SD:s sida pga av hot. Vänsterextremisterna kastar ägg, rökbomber och smällare. Tycker du det är överdrivet att tro att människor inte vill utsätta sig för detta för att vara medlem i ett demokratiskt parti?

  De demonstrerar för allas lika rättigheter, svenskarnas rättigheter i sitt egna land! Hur kan du då rikta stridsyxan mot SD? Är du en oikofob, kanske?

  • nu ska vi se… allas ratigheter och svenskarnas rattigheter? hur ska du ha det? och vad ar det for rattigheter som svenskar inte har i sverige? kan du forsoka vara lite konkret? annars ar en debatt lite svar..

   • Varför är det bara sverigedemokrater som måste demonstrera för allas rättighter?

    Varför ser vi inga socialistiska demonstrationer för företagares rätt att tjäna pengar eller Israels rätt att existera? Varför ser vi inga islamiska demonstrationer för icke-muslimers rätt att kritisera islam?

   • Men är du på riktigt eller? Ett svenskt parti i riksdagen ska föra en politik för det svenska folket. Det är ju för helvete dem som röstar in dem i Riksdagen! Ursäkta mina ordval men jag blir så jävla förbannad på ditt resonemang.

    Tror du svenska folket röstar på svenska partier för att de ska föra en politik för utlänningar? Är du seriös? Bokstavligt talat “allas lika värde” är en utopi som varje människa med sunt förnuft borde förstå är omöjligt att uppnå.

   • Det är de svenska medborgarna som bestämmer över vilka som styr och för deras talan. Eller tror du att man kan vandra in i Sverige hux flux och bestämma hursomhelst?

    Partierna gör då klokast i att föra en politik som utgår från folket. Annars lär SD ha en säkrad plats i Riksdagen en lång tid framöver.

   • Tja, om man ska hårdra så pass tror jag inte… Statistik visar på att svensken allt mer tyr sig till SD:s åsikter (som först och främst är för Sveriges och svenskars bästa). Tittar vi även på finländarna, danskarna och norrmännen som inte skiljer sig så mycket från svenskar, så ser du ännu mer nationalistiskt tänkande. Sakta men säkert! 😉

   • ja och i Peru sa ligger Keiko Fujimori bra till i matningarna – det ar val ocksa SDs fortjanst?

    ps.. san dar statistik som Jimmy tolkat?:-))

   • Peru ligger nog kanske lite för långt borta för att bli påverkade.

    Nej, SOM-institutet.
    Om man inte ser hur pass överbelastad invandringspolitiken är så är det bara tragiskt. Förmodligen lever man väldigt isolerat i en trygg förort med en befolkning som består av 100% etniska svenskar. Tyvärr vill ju inte media rapportera ordentligt.

   • Så berätta – vad i SOM instutets rapport som får dig att känna dig nöjd? Att bara säga SOM är som att hänvisa till Hitler när jag frågar om vad som inspirerade BSS att startas – istället för att säga vad i Hitlers tankar som var grunden.

 2. Det är viktigt att idioterna inte får stå oemotsagda med sina sjuka idéer. Men att attackera med våld är bara att göra SDU-glinen till martyrer. Något som är precis vad dom vill. Jag har därför ett litet råd eller tips till nästa gång de omogna glinen ska demonstrera. Man börjar med att träffas några timmar innan och äter en rejäl gemensam lunch baserad på bruna bönor (eller ärtsoppa om man nu inte tycker om bruna bönor). När rasisterna sedan genomför sin demonstration ställer man sig utefter deras demonstrationsväg och vänder mycket demonstrativt ryggen mot dom. Och sedan är det bara att låta naturen ha sin gilla gång så att säga. Bruna bönor kan vara mycket effektiva.

 3. Måste få veta – vem är den feta kärringen på bilden? Lite för gammal för att vara förbannad SDU:are. Ser lite för tantig ut för att vara AFA:it. ‘Uppprörd’ 40-talist sosse?

 4. Man kan sammanfatta det väldigt kort. SDU anordnar en demonstration mot rasism mot svenskar, den rasism som ligger bakom att begreppet svennehoror numera är utbredd vardagsmat på många skolor. Detta möts med våld och hot från extremvänstern. Säger det inte allt?

   • Det händer alltså inte att begreppet svennehoror används i skolor, är det det du försöker hävda?

   • nej. det ar inte vad jag forsoker havda. jag menar att SD malar sin varldsbild utifran enstaka handelser och missar totalt att vald mot kvinnor forekommer i alla samhallsgrupper och klasser – och det ar sjalvklart sd ska gora det. partiet har ju sitt ursprung i rasismen – inte i nan sorts jamstalldhetskamp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.