Den ständiga rädslan…

…..för vad förtroendevalda i partiet kan hitta på. Sverigedemokraterna. De har i flera år tjatat om att i Sverige är det bara de som tar debatten om flyktingfrågan och alla andra tiger. (…not really based on a true story…) Denna världsbild lockar givetvis till sig sådana som tycker de absolut ska ut med sin sanning – kosta vad de kosta vill. Tystnaden ska hävas. Tänker de. Och de har ju internetuppkoppling. Så ut med foton på mordoffer. Helt virrigt. Och partiet får återigen rycka ut och hötta med fingret åt sin medlem.
Det är ju inte första gången medlemmar tagit Sverigedemokraternas “det är bara vi som vågar” på allvar. Tror de.
Under tiden får väl partiet centralt ha 24 timmars jour för att hålla koll på vad medlemmarna kan hitta på.

Och så tar bloggaren saken i egna händer. Och raderar det senaste årets blogginlägg. Så det fanns mer stollerier där.

6 thoughts on “Den ständiga rädslan…

 1. och vem fan lägger ut bilder på en mördad, våldtagen och naken kvinna på en porrsajt? Tänker dom inte på offrets familj? Offret och hennes familj ska tydligen bli våldtagen igen. Man blir tvärförbannad! Denna SD-politiker och den polis(?) som lämnade ut bilderna har enligt min mening gjort sig skyldiga till våldtäkt och ofredande också. Fy fan vad förbannad man blir.

 2. Om det var en svart man, så är det ett signalemente.

  Hör inte att du gnäller när de lägger ut ett signalemente som ”blå ögon, blond”. Vilket har hänt.

  När såg du sist förresten en bild på en svart man som krimminel i SvD?

  När såg du en svensk?

  Svensken var serie-våldtäktsmannen.

  Det finns flera svarta sådana i registrena, men har ALDRIG sett något sådant i en tidning.

 3. Det märkliga är att den klandrade är en SD-politiker som använde ordet “neger” och inte gärningsmannen som våldtog och mördade en svensk kvinna eller de medier som gjorde allt i sin makt för att mörklägga gärningsmannens etnicitet eller våra riksdagspolitiker som gjorde allt i sin makt för att få hit honom redan från början.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.