Marken skälver….

Mitt i natten. 0037. Sängen skakar och vattencisternen väsnas. Upp ur sängen. Foten i hundkiss. Det blir en besvikelsekedja på Twitter efteråt när det “bara visade sig vara ett skalv 4.6”. Men nu skedde skalvet så nära så det kändes rejält. Snett ut i havet 15 km bort.
På morgonen är det tyst. Det handlar mer om branden i källaren till marknaden där piratprodukter säljs. Det handlar mer om den berusade polismannen som sköt passageraren i den taxi han tidigare själv kört på. Det handlar om blod och upprörda högljudda människor. Det är morgonnyheterna.

I Sverige så ska Sverigedemokraterna KU-anmäla integrationsministerns initiativ till myter om invandring -sajten.
Jimmie Åkesson förklarar det med ett självmål. Han säger att på partiernas hemsidor kan man föra opinion där det inte är så noga med faktagranskning. Hoppsan. Ja, det var ju ingen nyhet precis. Den åkessonska faktagranskningen har inte varit så noggrann hitintills. Skönt att läsa att han själv fattar det.
För nu är nog Sverigedemokraterna snurrigare än någonsin. De säger att invandringsfrågan inte får debatteras, att det tystas ner, att det läggs locket på. När nu integrationsministern tar initiativ till material som ska kunna debatteras – då vill Sverigedemokraterna lägga locket på med en KU-anmälan….
Varför inte komma med motargument? Varför inte debattera nu när det bjuds upp till debatt?

20111219-105403.jpg

2 thoughts on “Marken skälver….

  1. En av SD:s vanligaste myter är att man inte får prata om invandring. Jag tycker det pratas väldigt mycket om det. Men det är ju det där med deras offerkofta som de tar på sig när det passar dem (och det gör det ju ofta).

    Fö har du en väldigt fin valp 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.