Om Sverige vinner, men Zlatan spelar dåligt…

…..så har Sverige förlorat. Så borde Per Gudmundsson skriva om han var sportkommentator. Han ser socialdemokratiska förluster. Förluster för ett parti som precis vann ett val genom en koalition. Ett parti som tappade ett mandat men som likväl fått stopp på den koalition där Danskt folkeparti härjat fritt. Det är lätt att le när jag läser Gudmundssons “surt sade räven..” kommentar. Han muttrade väl inget om de svenska småpartiernas kris när alliansen vann valet sist.

Det börjar bli alltmer intressant med SvD – ledarsidan harvar i motvind mot kolumnisterna i tidningen som är alltmer analyserande – medan ledarsidan mer och mer liknar en insändarspalt i en MUF fanzine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.