Rigoletto _ när Tripadvisor inte luras

Det blir ofta väldigt fel på Tripadvisor. Ett tag var Limas bästa restaurang = Burrito Bar. En i och för sig prydlig liten sylta men väldigt populär bland backpackers som blev mätta för en billig penning med tortillawraps fyllda av ris och bönor och en smula kyckling. Sedan tog Saqra över = nära till massturisthotellen i Miraflores och med en amerikaniserad perumeny. Gott men hemtamt.

image

Länge tvekade jag om Rigoletto. En italiensk krog som verkade alldeles för populär för att vara sann. Men en dag gick vi förbi. Långpromenad med Arman. 4 bord på gården mot gatan. Fråga: hund? Svar: javisst!

image

Och Arman fick vatten innan vi fick vin. Perfekt. Och maten? Svar: perfekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.