Martyrpartiet sverigedemokraterna

På med martyrhatten. Sverigedemokraterna skyller sina 27% avhopp från fullmäktigestolar med att ledamöterna hotas eller för att de flyttar. Fullt så enkelt är det inte. Det finns också ett flertal berättelser från avhoppare om sitt missnöje med partiets politik och toppstyrning. Men den versionen passar inte ett parti som tagit på sig martyrrollen “vi som vågar det ingen annan vågar”. Det var lite svårt för dem att martyra vid tiden för Utöya- då höll de tyst. Verkligt tyst. Men nu börjar de röra på sig igen. “vi är martyrer…”
Det lustiga är att även avhopparna kör med samma stil. “vi är martyrer..”
Varför inte döpa om sig till martyrpartiet?

4 thoughts on “Martyrpartiet sverigedemokraterna

 1. Det finns inget parti som får utstå sådan smutskastning och hat propaganda som Sverige demokraterna. Politiker attackeras var vecka, ner sprayade husfasaden, verbala utspel på gator, brev om hotelse att de ska t.ex. slaktas som grisar, nattliga hotfulla samtal mot båda person och familj, fysiska attacker och misshandlar.

  Självklart är avhoppet stort när man fruktar för sig själv och sin familj, titta sig över axeln för att man har ett politiskt uppdrag, för att man ha en politiskt åsikt, så ser det ut i Sverige nu. Det råder ingen politiskt frihet, det borde du ha insett vid det här laget.

  SD stiger, senaste mätningar 7.7 % stödet blir inte mindre tvärtom växer stödet för Sveriges demokraternas politiker. Men det våldsamma klimatet som råder och som fram hetsas av diverse media bär det stora ansvaret till att stolar gapa tomma.

  Att folk har skrivit sina namn som ett skämt, har uppmärksammats flera gånger, att unga människor flyttar med uppdrag flyttar från kommuner , sker också. SD som har mycket riktigt växtverk kan ha svårt att stabilisera sina kommun stolar, man kan knappt jämföra med de etablerade partierna och deras tid som ett riksdagsparti.

  Det är inte martyrsnack det är sanningen, oroa dig inte, SD växer mer, fler tillkommer redan nu till det enligt undersökningar tredje största partiet. Stolarna kommer att tillsättas SD kommer att kunna bedriva sin politik ut i kommun spetsarna.
  Så nu kan du sova och behöver inte fundera över några martyrer längre.

 2. Tycker det är märkligt om folk nästa val väljer ett parti för att det skulle vara “synd om” dem.
  För det första, det är inte synd om SD.
  För det andra, SD för inte en trovärdig politik
  För det tredje, att bli emotsagd och debatterad tillhör den politiska vardagen.

 3. Ps. B, du kanske skulle fundera på en kurs i svenska språket och lära dig att inte särskilja sammansatta ord och stava andra ord rätt osv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.