Kvinnofridens forsvarare, eller?

Kvinnofriden ska forsvaras. Med slagord och hot. Sa tycks ett trettiotal man tanka nar de stokar till det utanfor ett hem for ensamkommande flyktingbarn i Solna.

Men har dessa man granskat allt ofredande av kvinnor och gatt till forsvar? Ar de pa plats nar charterplanet fran Thailand landar och de  bakfulla svenskarna som kopt sex av minderariga i Thailand nu landar pa Arlanda? Star de dar och skranar om kvinnors ratt? Ar de pa plats nar rasister i Skane kastar stenar pa somaliska kvinnor?

I do not think so.

EXPO skriver for ovrigt om vad som hande…. (tips for  kommentatorer)

27 thoughts on “Kvinnofridens forsvarare, eller?

 1. Fånigt blogginlägg, du kanske ska ta reda på fakta innan du skriver? Media vägrade rapportera om händelsen in i det sista och polisen släppte de skyldiga av rädsla för att bli stämplade som “rasister”.

  Klart som fan man reagerar när 11-åriga tjejer blir halvt våldtagna på en födelsedagsfest på ett badhus utan att någon vågar ingripa. Detta bara för att gärningsmännen råkar vara så kallade “flyktingbarn” (med skägg). Sverige har blivit ett sjukt samhälle där man försvarar pedofiler och våldtäktsmän med näbbar och klor.

  • Sa du var dar och sag att de hade skagg?
   Poliser slapper folk nar utredning kan fortsatta utan att nagon ar haktad, eller nar man inte inleder utredning.

   Men varfor reagerar inte de dar kvinnoforsvararna i alla andra sammanhang nar kvinnor attackeras?

 2. Så när ett par småbarn kastat småsten mot en kvinna i Skåne så är det jämförbart med att 20 män (inte barn, de är minst 17) våldtar/sexuellt utnyttjar (vad brottet är blir något för en domstol att avgöra) en 11-årig flicka?

  Hade detta varit 20 svenska män hade det garanterat varit annat ljud ifrån dig. Tro inte att man inte fattar vad det handlar om här.. Fan vilka hycklare ni är.

 3. Intressant krav att man ska reagera i alla situationer om man ska få reagera i en enskild situation.

  Jag förutsätter att du avfärdar t ex ship to gaza då de inte också seglade till kuba? och Nordkorea. Osv…

   • Det är du som säger att de demonstrerar för att de inte gillar invandring, detta kallas för att göra en halmgubbe/halmdocka.
    Ett ganska vanligt retoriskt knep i vänsterkretsar när argumenten tryter.
    Men det du inte förstår är att detta “knep” säger mer om dig än om någon annan.

    Jag roas sällan av att se någon dumförklara sig själv så därför råder jag dig att läsa:
    http://sv.wikipedia.org/wiki/Argumentationsfel

    PS: Ad hominem, ja jag vet men det är för din egen skull.

   • Och det är lustigt.. Vare sig en grupp är för invandring eller inte? Skall då allt den säger förkastas? Låt testa den standarden: Du är vänster, allt du säger vad gäller ekonomi är således felaktigt. Du är vänster, allt du säger vad gäller invandring är således felaktigt. osv

    Larvigt.

 4. 11-åriga flickor blir antastade av ett flertal invandrare i 16-17-års åldern.

  Och ni har mage att ifrågasätta de som demostrerade utanför huset där förövarna bor? Skäms på er! Skäms på förövarna!

  • men varfor ar inte demonstranterna overallt och demonstrerar nar kvinnor blir utsatta? varfor demonstrerar de inte utanfor husen hos dem som kastar stenar pa somaliska kvinnor i skane?

   • Vad har Somaliska kvinnor i skåne med den här händelsen att göra? Det här handlar om att 18 killar omringat 11-åriga barn i ett badhus, slitit av flickorna badkläderna och tafsat och några andra lika gamla pojkar som försvarat flickorna blev misshandlade och det du tycker är upprörande är att några medborgare använder sin medborgerliga rätt att säga att sin mening om övergreppet. Instämmer med föregående inlägg. Skäms för bövelen!

   • Du rusar händelserna i förväg. Polisen håller på att utreda, men du tror dig redan veta vad som hänt.
    Skäms själv;-)
    Och visst har somaliska kvinnor som blir utsatta med detta att göra. Var finns de kvinnofridare som ska skydda dem?

   • “Var finns de kvinnofridare som ska skydda dem?”
    De är väldigt selektiva. Detta stämmer väl inte med deras idévärld där problemet alltid är “medelålders heterosexuella vita män”. (tom enligt flera egna uttalanden)

 5. Både mamman och pappan till dottern har kommenterat händelserna och uppgivit att aftonbladet och dom andra pensionärtidningarna inte bara förminskar den pedofila gruppvåldtäkten (ja om man fingrar på barns könsorgan och smeker snoppen mot deras underliv så räknas det som våldtäkt när det är barn) utan rent ut av LJUGER.
  Att tidningarna öpper stödjer våldtäkten genom att LJUGA om att det rör sig om smekningar på ryggen är något som kommer göra folk förbannade i övrigt. Och ungdomar är inte så förbannat trångsynta så att dom läser aftonbladet.se och andra pensionärtidningar längre utan finner fakta på andra sätt.

  Papperslösa “Skäggbarn” kallas så i folkmun iom det faktum att tandtester visat på att många av “barnen” är över 20 år och därför inte kan räknas som barn.

  • Oj. Det blev ju lite märkligt det du skrev. Å ena sidan så ska sanningen fram vad gäller vad som hände i badhuset(vilket polisen ju utreder just nu) men å andra sidan så vet du bestämt att barnen är över 20 år och att de är tandtestade. Det är ju märkligt eftersom polisen ju ska göra en fotokonforntation för att få de misstänkta utpekade. Men du vet alltså redan att de misstänkta …som ju inte är utpekade… Är redan tandtestade. Eller slarvar du bara och tror att alla asylsökande män är likadana?

   • Tycker du är lite löjlig som vinklar alla dina svar på det här sättet. Inget du har skrivit tyder på att du tar illa upp mot det som hänt. Menar du på allvar att du tycker det är ok att 11 åriga BARN blir antastade?

    Personligen så tycker jag det är synd att det urartade på det sättet som det gjorde vid boendet men jag kan ändå förstå att folk blir arga när sådana här otäcka händelser sker. Jag kan bara inte förstå varför det är så självklart att demonstrera när något händer en invandrare men så fort en invandrare gjort något så hör man inte ett ljud från er.

    Jag instämmer i tidigare kommentarer. Du borde verkligen skämmas för att du försvarar händelsen på badet. Det handlar inte om någon kvinnofrid. Det är BARN det är frågan om.

   • Först frågar du vad jag tycker och sedan anklagar du mig fast du inte ens fått svar från mig.
    Det urartade vid boendet för att det var rasister som gick till anfall. Läs Expo.

    För tydlighetens skull – kan du vara snäll och ange v a r jag försvarar det som hände vid badhuset?????

 6. Det är ju bara att läsa först din bloggpost som inte ens nämner något om vad som låg i grunden för händelsen utanför boendet. Sedan kan man gå vidare med att läsa valfri kommentar som uttrycker ilska över det faktum att du inte nämner något om det som hänt och sedan läser man dina svar som så gott som hela tiden blir något i stil med att “om dom blir så arga när 11 åriga barn (fast det skriver du inte) blir antastade varför försvarar dom inte dom thai kvinnorna som utsätts för sexhandel osv.

  Varför måste man visa sitt missnöje på alla ställen för att det ska räknas som ok när man gör det en gång? Det vore givetvis bra om sexhandeln kunde stoppas på något vis men det ser jag som något som tyvärr aldrig någonsin kommer hända.

  Jag vet att det var rasister som härjade utanför boendet och jag skrev att jag inte gillade det som hänt där men jag kan fortfarande förstå varför dom gjorde som dom gjorde (rasisterna). Vad jag däremot inte kan förstå är varför du endast nämner händelsen vid boendet utan att nämna orsaken till det.

  Jag har inget emot att du uttrycker din åsikt om personerna vid demonstrationen men jag skulle önska att du om du tvunget måste blogga om det kunde skriva om allt som hänt och inte om endast en liten del som inte på något vis är lika allvarligt som det personerna på boendet anklagats för.

  • Mn läs EXPO länken. Läs SvD länken. Det ger bakgrunden.
   Jag bloggar mina åsikter. Jag ger inte ett dyft för tanken om att rasisterna skulle ha nåt annat syfte än att peka ut alla boende på hemmet – när inte polisen ännu identifierat några misstänkta,
   I en rättsstat så är det rättsväsendet som prövar brott- inte en mobb. I en rättstst blir du inte dömd av en mobb eller på en blogg bara för att du bor på samma ställe som en brottsmisstänkt.
   Jag hoppas verkligen att du delar den åsikten?

   • Ja jag delar din åsikt om att i ett land som Sverige så ska inte en pöbel döma någon. Jag tycker inte att dina åsikter i första posten är fel i sig. Bara att du hängt upp dig på en del och ignorerat allt annat för att det inte är något som du bryr dig om. “Jag ger inte ett dyft för tanken om att rasisterna skulle ha nåt annat syfte än att peka ut alla boende på hemmet” Jag är rätt säker på att det är händelsen på badet som delvis ligger till grund för varför dom stod där och betedde sig som fån.

    Jag har läst Svd, Expo, Politisk inkorrekt + någon annan artikel om detta och vad det säger mig är att något förjävligt har hänt på badet. Arbetar mig just nu igenom flashback.org tråden men då jag inte gillar att hoppa fram i diskussionen så kommer det ta ett tag att läsa mig igenom 130+ sidor.

    Jag kan säga att jag utgår ifrån att det som återgivits på PI bör kunna tolkas som i stora drag korrekt. Jag påstår inte att artikeln inte är vinklad men som det står där så rör det sig om mer saker än “Det är pojkar som har tafsat, rört vid ryggar, rumpor och ben på flickorna.” citat från expo. Jag tycker du ska läsa http://politisktinkorrekt.info/2011/02/28/husbybadet-en-uppfoljning/#more-78210 om du inte redan gjort det, och även den första artikeln om händelsen. Försök gärna att bortse från eventuella åsikter som framkommer i artiklarna även om jag gissar att det blir svårt för dig och fokusera på det som sägs ha hänt barnen. Både pojkarna och flickorna.

    Klockan är nu rätt mycket och jag är trött så jag får se om jag tittar in här imorgon igen och läser dina svar. Det är möjligt men inget jag lovar. God natt

   • Jag noterar att du inte har kommenterat de kommentarer som handlar om “gruppvåldtäkter” . Varför?
    Varför låter du de påståendena vara oemotsagda?
    Flashback handlar om ryktesspridning. Du lär få en mer nyanserad beskrivning av vad som hände när polisutredningen är klar och den refereras om åtal väcks. Varför tror du dig kunna hitta sanningar via skvaller på Flashback?

    Jag reagerade på att en mobb agerar som den gör. För inte en sekund tror jag den nobben hade syfte att försvara kvinnors och flickors rätt. I så fall hade de agerat vid andra tillfällen också.
    Jag tror deras syfte var helt rasistiskt. Peka ut alla på grupphemmet. Göra alla skyldiga innan rättsväsendet har ens gjort klart sitt jobb.
    Och de som kommenterar här tycker det beteendet är riktigt.
    Jag vet att det är övervikt av främlignsfientliga som har svårt att skilja individ och grupp som kommenterar – alltid anonymt – på nätet. Jag är inte förvånad. Men det innebär inte att jag ska tappa tilltron till att ingen är skyldig innan man är dömd.

 7. “Ar de pa plats nar charterplanet fran Thailand landar och de bakfulla svenskarna som kopt sex av minderariga i Thailand nu landar pa Arlanda? Star de dar och skranar om kvinnors ratt?”

  Om man ser svenska män (vilka jag antar du syftar på) kliva av planet på Arlanda, hur vet man om de är bakfulla eller fått någon skada/lider av någon åkomma som gör att de verkar bakfulla?

  Hur vet du om de alls haft sex på resan – och om de haft sex med kvinnor som var minderåriga OCH betalat för det? Kanske någon av dem har fått sex gratis, eller haft sex med vuxna eller män – eller enbart med sig själva?

  Försöker du att framstå som tokig, eller kommer det naturligt?

  • Då kanske du skulle reflektera om ungdomarna grupphemmet. Hur vet du att de alla är skyldiga? De blev ju alla utsatta för demonstrationen. Vet du ens om alla var i badhuset?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.