Nåt ska väl centern ha kärnkraftverken till…

Centerns kommunalråd Andersson tycker att Earth Hour är en symbolhandling som är fel. Istället vill han ha riktiga handlingar. Därmed begår han ett fel. Ett stort fel. Ett sånt där sverigedemokratiskt tankefel. Antingen. Eller.
Släcka ljuset eller rädda barnliv i Angola. Det är valet. I hans kommunalrådsvärld.
I resten av världen kan man göra både och. Man kan släcka ljuset en timme och byta till lågenergilampor. Man kan släcka ljuset en timme även om man bor i Angola och ända arbeta som barnmorska. I en värld där man agerar lokalt kan man också agera globalt, samtidigt som man tänker lokalt och tänker globalt,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.