Dom frågar om jag är nervös…

Dom frågar om jag är nervös. Nervös för att gifta mig. Om 2 veckor. Nervös. Det är inte rätta ordet. Förväntan. Förväntan är det rätta ordet. Nervös. Det är när man tvekar. Nervös. Det är när man är orolig. Nervös. Det är när man inte vet vad man vill. Eller vad den andre vill.
Jag är inte nervös.
Jag vet vad jag vill. Jag vill gifta mig.
Därför är jag inte nervös. Inte för äktenskap.
Jag är mer nervös för svärmors – ok…. blivande svärmors – första flygresa. Svimning. Eller något sådant.
Jag är mer nervös för om den peruanska regeringen faller föga för Fujimoristernas tjat om att pappa Fujimori borde benådas från sitt fängelsestraff. Mannen som dömts till 25 år i fängelse – välförtjänat – för brott mot mänskligheten.
Jag är mer nervös för att svensk media fortsätter rumsrena sverigedemokraterna.
Jag är inte nervös för att gifta mig.
Jag säger som Åsa Schmalenbach – Vad små ögonblick kan vara stora.

20121112-091826.jpg

2 Replies to “Dom frågar om jag är nervös…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.